Pieter Meere
Chauffeur/Navigator
Meedoen aan de Roparun is een fantastische ervaring. Het is ook heel dubbel. Enerzijds staat de Roparun helaas in het teken van de palliatieve zorg voor mensen die aan kanker lijden. Anderzijds is het een prachtig evenement waar wij als HTM 4 Life (Team 275) iets voor hen kunnen doen. Dat motiveert om toch net iets meer te doen, iets minder te slapen en zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.
Dit jaar heb ik als loper mogen presteren en volgend jaar ga ik als navigator mee, vanzelfsprekend in het subteam waar Samira in gaat lopen. Het wordt weer genieten langs mooie Franse weggetjes, muisstille nachten waarin alleen de fietsen kraken en de stappen van de lopers te horen zijn, en veel emoties voelen bij de toeschouwers en deelnemers.
Samen met mijn collega’s iets goeds doen voor de medemens, hoe mooi is dat?!
Steun het goede doel door een bijdrage te storten op de bankrekening van de Roparun via onderstaande link. Namens het HTM 4 Life team heel erg bedankt!

http://bit.ly/doneren2019

Kevin van Wagtendonk
Chauffeur/Navigator
Leo Donk
Chauffeur/Navigator
Rob Walther
Chauffeur/Navigator

Mijn naam is Rob Walther en ben werkzaam bij de afdeling Opleidingen Rail. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik mee mag mee ter ondersteuning van het team in mijn rol als chauffeur/navigator. Gelukkig omdat ik op deze manier kan bijdragen aan het belangrijke doel van RoParun. Van dichtbij heb ik ondervonden wat het betekent als een geliefde de diagnose kanker krijgt. Bij mijn vrouw en broer werd vrijwel tegelijkertijd lymfeklierkanker ontdekt. Onze zoon was toen 9 jaar. Op het moment dat je dit te horen krijgt stort je wereld aardig in. Gelukkig zijn zij er nog. Helaas loopt het geregeld anders af. Nog steeds merk ik aan mijzelf dat ik nog steeds niet die blijdschap voel als voor de diagnose. Dat is de reden waarom ik wil bijdragen aan het doel van RoParun. Door aandacht en financiële middelen kun je hopelijk het leven iets vreugdevoller maken voor iedereen die te maken heeft met deze vreselijke ziekte.  

We gaan ervoor. 

Eric van Kan
Chauffeur/Navigator

Ik heb het gevoel dat veel mensen een beetje inzamelmoe zijn voor al die goede doelen ver van ons bed. Veel mensen hoor ik zeggen 'laat ze eens iets doen in onze eigen regio'. En ja, ik heb ook weleens die gedachte, en wat is er leuker als 'SAMEN en VOOR elkaar' dit te doen met een groep leuke eveneens gemotiveerde collega's via de Roparun. Want ook Roparun zet zich in voor beter leefomgeving in verpleeghuizen waar ik de laatste jaren toch negatieve ervaringen heb opgedaan bij mijn inmiddels overleden lieve moedertje. 1 van die moeders en vaders die beter verdienen voor alles wat zij decennia lang hebben gedaan om ons dit goede leven te geven. En ook denkend aan kinderen, bijvoorbeeld CliniClowns, hoe mooi is dat. Allemaal gesteund door Roparun.

Ronald van Egmond
Chauffeur/Navigator

Hallo ik ben Ronald van Egmond 40 jaar en buschauffeur bij htm buzz.

Dit jaar ben ik gevraagd om mee te gaan als chauffeur/ navigator en vond dit een hele eer en twijfelde geen seconde.

Wat is er mooier om voor dit mooie doel in te zetten en veel geld op te halen,

en waar mogelijk en leven te kunnen toevoegen aan de dagenwaar geen dagen kunnen toegevoegd worden aan het leven

We gaan er een groot succes van maken in 2019.

Het zal zwaar worden wat ik heb gehoord.

Maar alles voor het goede doel.

Ik heb er veel zin in!!!!!!!