Samira de Blij
Loper

Hardlopen is één van mijn grote passies. Ik heb intussen aan behoorlijk wat loopjes deelgenomen, maar niets geeft het hardlopen meer betekenis dan lopen voor een goed doel.
De missie van de stichting Roparun zal velen aanspreken:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

De Roparun is een bijzonder evenement, je realiseert je 48 uur lang waar je voor loopt. De aanmoediging van (zieke) mensen onderweg en van andere teams zorgt voor veel emotie, de saamhorigheid is prachtig.
De Ladiesrun (Pink Ribbon) finishen met mijn zieke vriendin en deelnemen aan de Roparun (palliatieve zorg) zijn met afstand mijn mooiste ervaringen, qua hardlopen, ooit.

Ik hoop dat wij, HTM 4 Life #275, dit jaar weer veel mensen kunnen motiveren om ons te steunen!

Willem de Graaf
Loper

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Mijn naam is Willem de Graaf ,56 jaar en bezield van hardlopen.

Natuurlijk doe ik ook dit jaar weer mee, voor de 3e keer .

Waarom ik meedoe ? Ik vind het een eer om mee te mogen doen ! Ik kan goed hardlopen en zo kan ik mijn talent inzetten voor patiënten en hun naasten ,om zo hun schaarse tijd samen aangenamer te maken.
Ik wil deze kans niet laten lopen.
De Ropa-run is voor mij een goede manier om te helpen waar ik kan. Ik heb al vaak genoeg gezien hoe deze slopende ziekte is voor de patiënt en zijn naasten .

Ook dit jaar gaan we er weer groot succes van maken . Ik heb er onwijs veel zin in !

Mario Heerkens
Loper
Hallo ik ben Mario Heerkens 45 jaar werkzaam bij HTMbuzz.

Vorig jaar werd  ik gevraagd om mee te doen met de Roparun 2018.
Ik twijfelde geen moment, dit was altijd al een droom voor me geweest.
Ik heb de taak chauffeur/navigator vervuld en het was een hele mooie ervaring om de zware toch met een mooi team te volbrengen!!

Het is mooi dat we dit konden doen, voor dit schitterende doel waar we proberen zoveel mogelijk geld ophalen voor de mensen "waar we nog leven kunnen toevoegen aan de dagen en waar vaak geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven!!"

Ik ken veel mensen met deze vreselijke ziekte en een paar zijn er nu gelukkig vrij van, zij kunnen weer genieten.

Helaas weten we dat dit niet altijd het geval is, ook zo bij een goede vriendin van me, zij vecht elke dag tegen deze ziekte!

Dit jaar doe ik mee als loper en hoop dat we nog meer ophalen dan de vorige editie, zodat er nog meer mensen kunnen genieten in de laatste fase van hun leven.

Ik ga ervoor!!!!!!
Edwin van Loenen
Loper
Vincent Philips
Loper
Mijn naam is Vincent Philips.
Ik doe voor het tweede jaar mee voor het roparunteam van de HTM.
Wederom als loper.
Vorige keer was wel een hele ervaring met ons top team.

Ikzelf ben nu alweer 6 jaar (ex)kankerpatient en heb al wel veel extra dagen toegevoegd gekregen aan mijn leven. Natuurlijk gun ik dit ook aan anderen, maar helaas is dit niet voor iedereen realiteit. Na ziek geweest te zijn is mijn leven nogal veranderd. 
Het leven is bijvoorbeeld niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger.
Ook is onlangs bij mijn zus kanker geconstateerd en haar leven staat ook op zijn kop.
Niet alleen voor haar maar ook voor haar gezin met drie kinderen.
Mijn ouders hebben ook de afgelopen jaren hierdoor nogal wat extra zorgen erbij gekregen.
Dus wat mij betreft geen beter doel om mezelf voor het zweet in te lopen.
Ook omdat ik nog steeds dagelijks dankbaar ben voor het leven dat ik nu heb.
Als die tijd niet meer lang zou zijn, dan moet het je aan niets ontbreken.
Heb alweer zin in het pijn lijden en afzien, want dit is allemaal maar relatief en kort.
En als ik dan om me heen kijk en aan mijn geliefden denk, kan ik niet stoppen!
Woodrow d’Arnault
Loper

Hi beste lezer,

Ik ben Woody (Woodrow) en heb de afgelopen editie de Roparun meegelopen.
Dit was in eerste instantie niet mijn bedoeling maar, werd gevraagd doordat het team te
kampen had met een geblesseerde. Dat ik mee wilden lopen was een feit maar ik twijfelde
of ik het wel aan kon. Ik heb hier zeggen en schrijven 1 nachtje over nagedacht. Nadat ik
mij de avond ervoor had verdiept in het doel van de Roparun.

Wat mij heeft doen besluiten om toch mee te lopen met afgelopen editie is “HET DOEL”.
Voor mij is het meelopen voor de Roparun een keuze en voor hetgeen waarvoor wij geld inzamelen zo van belang. Deze mensen hebben namelijk geen keuze meer. Zij zijn geholpen door de palliatieve zorg die wij mede dankzij deze inzamelingsactie mogelijk maken.

Ik en mijn gezin hebben deze ziekte ook mogen ervaren. Mijn vrouw kreeg in 2013 de diagnose baarmoederhalskanker en gelukkig was zij er door preventief onderzoek snel genoeg bij. Zij heeft een zware operatie moeten ondergaan en het waren voor de operatie erg zware tijden voor mij en mijn gezin. Hoe vertel je tegen je kinderen dat hun moeder erg ziek is en dat je niet met zekerheid kunt zeggen of ze wel blijft leven.

Eerlijkheid en openheid heeft ons hier doorheen gesleept. Nu wil ik met deze nieuwe editie van de Roparun de helaas minder gelukkige mensen helpen. Dit doe ik samen met een geweldig team! Samen sta je sterk en ben je niet alléén!

U kunt ook uw bijdrage leveren…klik op deze site op doneer nu en help mij en ons team!

Zodat wij op onze beurt weer onze medemens kunnen helpen!

Uw steun is van harte welkom!!!

Niek van de Koppel
Loper

Hallo, ik ben Niek van de Koppel, 25 jaar en werkzaam bij HTM Techniek.

Ik had al vaker gehoord van het evenement, maar de afgelopen editie kwam ik voor het eerst daadwerkelijk met de Roparun in aanraking omdat HTM hieraan meedeed.

Helaas kwam de editie van 2018 voor mij iets te vroeg, maar ben ik daardoor des te gemotiveerder om de 2019 editie mee te doen!

Doordat ik in mijn omgeving de laatste jaren meerdere malen te maken heb gehad met die vreselijke ziekte spreekt het motto van de Roparun mij erg aan. Om samen met ons team hier een steentje aan bij te dragen is een prachtig doel.

Daarnaast is ook de teamprestatie op zich, om door samen te werken in 48 uur zoiets moois te bereken, een prachtig doel op zich. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we jullie steun van harte nodig, door zoveel mogelijk te doneren en ons te helpen waar kan!

Dit jaar doe ik mee als loper. Ik heb er zin in!

Marco Molendijk
Loper
Hallo, ik ben Marco Molendijk, 48 jaar en werkzaam bij HTM Techniek.
Ik ken het fenomeen Roparun al vele jaren. En daar aan mee doen is dan ook vele jaren een droom voor mij geweest. In 2013 heb ik meegedaan als loper, en in 2014 als teamcaptain. Wat een ervaringen waren dat! Sindsdien ben ik “verslaafd” aan de Roparun, en wil je eigenlijk elk jaar meedoen.
Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel eens te maken gehad met die vreselijke ziekte. Het motto van de Roparun, “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” , spreekt mij dan ook enorm aan. Hiervoor 48 uur afzien is dan een kleine moeite! En om dit te realiseren, hebben we steun nodig van jullie, door zoveel mogelijk te doneren. Dus gooi je spaarpot maar leeg en doneer aan de Roparun!
Het mooiste van de Roparun vind ik dat het een teamwork prestatie is, 48 uur lang knallen met het hele team. Iedereen is belangrijk voor het team!
Maaike Vergeer
Loper

Goedendag, mijn naam is Maaike en ik werk sinds een paar maanden bij HTM. Op het Plein zag ik een oproep voor Roparun-lopers staan en daar heb ik op gereageerd. 

Ik heb vaker meegedaan aan sportieve charity-evenementen. Altijd mooi om te zien wat hiermee gerealiseerd kan worden! Ik kende de Roparun al enigszins en vind het leuk dat hiervoor vanuit HTM iets wordt georganiseerd. Net als iedereen ken ik genoeg mensen, groot en helaas ook klein, in mijn omgeving die met kanker te maken hebben (gehad). Een fijn idee dat je via Roparun de dagen voor sommigen van hen draaglijker kunt maken.

Ik zal er aan moeten trekken voor de run van 2019, maar heb er erg veel zin in en ben heel gemotiveerd mijn steentje en stapjes bij te dragen!