Sjaak Brunt
Teamcaptain

Hallo,

Ik ben Sjaak Brunt.

Toen ik gevraagd werd om in de ROPA run editie 2018 mee te doen hoefde ik niet lang na te denken.

Natuurlijk ga ik dat doen, iedereen kent in zijn nabijheid wel geliefden, vrienden en kennissen die aan de ziekte zijn overleden.

Vreselijk om dat mee te maken en wat een gemis.

Gelukkig zien we ook een aantal succesverhalen maar juist voor die geen succes kennen en door de ziekte in een laatste fase komen is het geld van de ROPA run zo belangrijk. We voegen iets toe aan hun leven.

In de editie van 2019 is mij gevraagd om teamcaptain te zijn. “Samen werken” door samenwerken wordt het motto in 2019.

Nog meer donaties binnen halen voor hen die het nodig hebben. We gaan zeker genieten in deze zware tocht van ruim 550 km maar ook huilen en afzien en gaan als team zeker de eindstreep halen. Together Each Achieve More nietwaar.

Rino Galetta
Masseur
Ik heb altijd veel bewondering gehad voor de deelnemers van de ROPARUN. Een aantal vrienden en bekenden gaan al jaren mee, en heb altijd de wens gehad om ook zelf een keer te kunnen deelnemen. Nu krijg ik via team HTM 4 Life ook echt deze kans en ga ik mee als masseur. Ik ben ervan overtuigd dat we met dit gemotiveerde en enthousiaste team een mooie bijdrage zullen leveren aan dit belangrijke evenement.
José Hoonhout
Algemeen

Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar midden die te maken heeft of heeft gehad met kanker. Gelukkig is de overlevingskans van deze vreselijke ziekte steeds groter. Maar helaas zijn er ook nog steeds mensen die de ziekte niet overleven. Voor hen zetten de deelnemers van de Roparun zich in. Een ongelooflijk goed initiatief waar ik graag aan bijdraag. Vorig jaar nog als teamcaptain, dit jaar wat meer op de achtergrond. Als communicatiedeskundige zorg ik dit jaar voor de nodige aandacht voor ons team in de media. Natuurlijk ook intern om de collega’s op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ik ben ontzettend trots dat ik ook dit jaar weer een bijdrage mag leveren en ik ben er natuurlijk maandag 10 juni bij in Rotterdam om de collega’s te begroeten!

Remco Portier
Algemeen

De reden om voor mij aan de Roparun deel te nemen net als vorig jaar heeft voor mij twee redenen.

Ten eerste spreekt het doel van de Roparun mij zeer aan. Dit doel kan in een zin worden samengevat, en wordt dan ook als slogan gebruikt door de organisatie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Dit betreft kort gezegd de kwaliteit van het leven van mensen met kanker verbeteren, en de opbrengsten van de Roparun gaan dan ook naar initiatieven/goede doelen die dit principe ondersteunen.

Ten tweede en helaas, net zoals zoveel mensen, heb ik ook in mijn eigen directe omgeving (familie, kennissen vrienden en collega's ) te maken gehad en hebben met kanker en met eigen ogen kunnen zien hoe ingrijpend dat was en is.
Om deze reden vraag ik dan ook iedereen te sponsoren voor dit goede doel.

Doneer op:
https://donaties.roparun.nl/doneren?team=4100

Kim 's Gravemade
Online Media