Barbara Mik
Catering
Even voorstellen, ik ben Barbara en doe dit jaar voor het eerst mee met de Roparun. Ik neem met twee andere collega’s de catering voor mijn rekening, aangezien de innerlijke mens met deze prestatie ook heel belangrijk is. 
Toen ik hoorde dat HTM in 2019 weer mee gaat doen met de Roparun heb ik meteen een mail gestuurd dat ik graag mijn steentje bij wil dragen aan dit ontzettend mooie doel.
Net als een ieder ander heb ik ook van dichtbij veel mensen verloren aan deze verschrikkelijke ziekte, maar ook velen die deze ziekte hebben overwonnen. Om een voorbeeld te noemen; de zoon van een vriendin die op 15 jarige leeftijd een snelgroeiende tumor kreeg in zijn been, met als gevolg dat zijn been is geamputeerd. Deze jongen is zo sterk dat hij zelfs in het paralympische team heeft gezeten. Tien jaar geleden had niemand dat ooit gedacht.
Hij is in vele dingen voor mij een voorbeeld van doorzettingsvermogen en positief blijven en heb ik veel respect voor hem.
Van dichtbij heb ik gezien hoe chemo’s gegeven werden en wat dat met mensen doet, dit is echt hartverscheurend en geeft zo’n enorm machteloos gevoel. “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” dat is dan ook een mooi motto om mee te doen met de Roparun.
Ik wil dan ook iedereen vragen om massaal mee te helpen en te doneren, namens team 275 bedankt hiervoor!
Jacqueline de Groot
Catering
Kees Blok
Catering
Vorig jaar heb ik met kippenvel zitten kijken naar de binnenkomst van het Htm team !
Wat een moment en manier om je zo in te zetten voor dit prachtige doel.
Ik dacht meteen dat wil ik ook meemaken en heb me daarom opgegeven voor loper en anders catering , lopen gaat niet lukken ivm blessure dus  kan ik mooi helpen met catering en andere hand en span diensten
Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die in aanraking geweest is met deze verschrikkelijke ziekte en elk procentje levensverbetering die gerealiseerd kan worden met de opbrengst van de Roparun is er 1!

Dus daarom wil ik mij graag inzetten.