Ramon de Kok
Fietser
"Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Uit ervaring weet ik wat de stichting RoPaRun kan doen voor de mensen. Mijn voormalige schoonvader werd geconfronteerd met deze ziekte. Tijdens zijn ziekte  heeft hij namens de RoPaRun een vakantie aangeboden gekregen voor hem, zijn vrouw, kinderen (en aangetrouwden) en klein-kinderen. Dit had hij zelf nooit kunnen doen. Alleen al hierdoor ben ik deze stichting eeuwige dank verschuldigd.
Mijn voormalige schoonvader heeft zijn strijd moedig gestreden, maar net als vele andere helaas niet gewonnen.

Het was voor mij dan ook een enorme eer dat ik namens team HTM4Life gevraagd ben om in 2018 deel te nemen aan de RoPaRun, op de fiets de tocht ondernemen ter ondersteuning van de lopers. Toen de vraag kwam om ook dit jaar mee te gaan, was mijn antwoord ook direct JA! Dit jaar ga ik voor de tweede keer mee, weer als één van de  fietsers van het team zal ik mijn steentje bijdragen om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen.
Voor de mensen die het gebruiken kunnen, namens degene die deze loop-/fietstocht voor hen willen en kunnen ondernemen.
Larry Haaksma
Fietser

In 2002 trok mij de RoPaRun de aandacht omdat een vriend van mij een dierbare had verloren door die vreselijke ziekte.

Ik bedacht toen om eens te kijken of we met HTM een team zouden kunnen vormen om ook deel te nemen aan de RoPaRun 2003.

Ik had zelf al een paar marathons gelopen voor het kankerfonds, maar dit evenement is nog mooier.

Uiteindelijk lukte het me om een mooi team samen te stellen en hebben we in 2003 als team “HTM for LIFE “ de RoPaRun volbracht in een gemiddelde snelheid van 12,51 km p/u.

In 2004 hebben we het nog een keer geflikt als team “HTM for LIFE”, daarna viel het 12 jaar stil.

In 2016 heb ik toch maar weer een visje uitgegooid, want onderhand waren er weer teveel collega’s door deze ziekte ten onder gegaan en ik vind dat een groot bedrijf als de HTM hier wel in wat mag betekenen.

Uiteindelijk hebben we in 2018 weer een mooi team samengesteld en hebben we de RoPaRun 2018 volbracht als team “HTM 4 LIFE” en ruim 12000 euro opgehaald.

Nu was ik mee als fietser / navigator en ook in 2019 ga ik voor de 4e keer mee en gaan we weer deze mooie uitdaging aan om weer zoveel mogelijk geld op te halen.

En ik ben van plan om elk jaar met “HTM 4 LIFE “ deel te nemen aan de RoPaRun.

Volgend jaar wordt het dus mijn 4e RoPaRun en ik heb er weer onwijs veel zin in om dit tot een groot succes te maken. En dat het een succes wordt weet ik zeker, want we doen het met zijn allen voor 1 doel!!!

Carla Mariciç
Fietser
Hallo allemaal,

Mijn naam is Carla Maričićen nadat ik de oproep voor deelname zag heb ik mij gelijk aangemeld. Het is voor mij de eerste keer dat ik meega met de Roparun als fietser.
De tekst “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” had voor mij een hele speciale betekenis aangezien mijn nicht Marja op dat moment aan haar laatste dagen begon.

Marja is mijn motivatie om aan dit goede doel mee te doen en ze was erg blij en dankbaar toen ik haar mijn deelname en motivatie vertelde.
8 jaar lang heeft zij gestreden om de rotziekte kanker te overwinnen. Helaas heeft ze op 20 oktober j.l. de strijd verloren…

Lieve Marja, ik weet zeker dat je volgend jaar met mij “mee fietst” en ik hoop op héél veel donaties zodat we daar andere patiënten blij mee kunnen maken!
Gerard Toetenel
Fietser
Alice Weideman
Fietser

Hallo mijn naam is Alice. Ook voor mij heeft de zin " waar we nog leven kunnen toevoegen aan de dagen en waar vaak geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven!! " een persoonlijke betekenis. 2 jaar geleden is onze neef Dennis veel te jong aan deze vreselijke ziekte overleden. Toen ik met trots aan mijn schoonzus vertelde dat ik gevraagd ben om mee te fietsen met de Roparun 2019 vertelde zij mij dat ze samen met met haar man en Dennis en zijn kinderen dankzij de Roparun een prachtige vakantie hebben beleefd in Volendam. Hieruit blijkt dat de Roparun een prachtig evenement is en gaan wij met dit geweldige team weer een mooi bedrag bij elkaar zien te krijgen. We gaan ervoor!!!!!

Willem Tinga
Fietser

Hallo ik ben Willem.

Ik heb dit jaar de eer om mee te mogen met het HTM 4 life.

Ik ga mee als fietser om onze lopers te begeleiden en te steunen waar mogelijk, het is voor mij de eerste maal dat ik mee ga en ben er ongelofelijk trots op dat het dit jaar kan.

Voor een doel zoals dit mee te doen moet al genoeg motivatie zijn om het te doen, maar ook het fantastische team wat we hebben is een mooie reden.

Zoals velen van ons heb ook ik in mijn omgeving dierbaren verloren aan deze vreselijke ziekte, mijn schoonvader heeft kort nadat hij het slechte nieuws had gekregen de strijd snel moeten staken.

En op momenten dat je het niet verwacht word ik sinds kort weer in mijn dierbare vriendenkring geconfronteerd met een goede vriendin dit nu de strijd aangaat tegen eierstok kanker.

Deze strijd gaan we met ze alle aan om haar en haar gezin te steunen op iedere manier mogelijk.

Zo geeft mijn inschrijving, welke ik maanden geleden al had gedaan ineens een persoonlijke plaatje mee.

De strijd die wij met ruim 5oo kilometer moeten leveren staat in schil contrast met wat zij en haar gezin moeten ondergaan, maar met mijn gedachte naar haar strijd ga ik die tocht aan.

Ik hoop dat mijn bijdrage en die van ons team ook voor ander mensen die strijden een mooie bijdragen kunnen zijn om samen nog mooie herinneringen te maken.

Ik vertrouw dat we de streep gaan halen ook al doet het pijn, en dat we heel veel sponsors mee krijgen die ruim doneren.

Stay strong and believe in your self.