In 2018 tijdens de 27ste editie van de ROPArun deed HTM voor het eerst sinds lange tijd weer mee met een team. Op Tweede Pinksterdag, 21 mei 2018 kwam team 275 HTM 4 Life na een fiks aantal uren afzien en ruim 500 km te hebben overbrugd over de finish. Trots op onszelf maar vooral trots op de toeschouwers en de vele donateurs die met een donatie van totaal ruim 12.000 euro een steentje hebben bijgedragen aan een stukje kwaliteit in de laatste levensfase van mensen met kanker.

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Nadat de teamleden hun ervaringen op papier hadden gezet, is besloten om aan de editie van 2019 weer mee te doen. Het 26 koppige team kent een aantal nieuwe gezichten die allemaal hun eigen motivatie hebben om mee te doen. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en door de verschillende werkgroepen worden zaken voorbereid zoals de catering, route en de materialen. De fietsers en lopers zijn in training en krijgen begeleiding door trainers die ook lid zijn van het team.

Onder het motto “Samen werken door Samenwerken” gaan we ook deze editie de  finish weer halen en hopen op vele donateurs die hun steentje bijdragen. De start van de 28ste editie is op zaterdag 8 Juni  in Parijs en 48 uur later op maandag 10 Juni, finishen we op de Binnenrotte in Rotterdam.